Šta je Budi Studio?

ZAJEDNICA

Svako ko je krenuo putem upoznavanja sebe je ovde dobrodošao. U ovom kutku čitamo knjige, pratimo predavanja, gledamo filmove, pričamo i slušamo, preporučujemo jedni drugima sve ono što je na nas ostavilo jak utisak. Sve ono što nas inspiriše i motiviše da budemo bolji prema sebi i drugima.

Ovde rastemo zajedno.

RAD NA SEBI

Kada krenemo u misiju da od svog života stvorimo i iskusimo ono što najbolje možemo, to je put kome se kraj ne nazire. Važno je da znamo da na tom putu nismo sami. Budi Studio je koncept koji je kreiran za sve osobe koje počinju da rade na sebi ili to uveliko već rade. Taj rad nije lak, ali je plodonosan. Zato želimo da naš sadržaj bude korisan alat u toku tog procesa.

ŽIVOT SA SVRHOM

Za sve one koji tragaju za odgovorom zbog čega su se rodili ili koja je njihova životna misija/svrha. Za one koji znaju taj odgovor, ali još uvek čekaju da žive u skladu sa onim što su spoznali, ovo mesto je tu kao podrška. Svako ko spozna da želi da ostvari svoj potencijal i da time da svoj doprinos, ima svoje mesto u ovom kutku, na ovoj adresi.